Welkom bij SK Staden


Over SK Staden


SK Staden met stamnummer 4396, aangesloten bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond, is een voetbalclub met rood en wit als clubkleuren. De thuiswedstrijden worden gespeeld op de Wankaarde. We tellen zo'n 250 leden gespreid over 20 ploegen

Fanion
Ons 1e elftal speelt momenteel in 2e provinciale. Sinds een x aantal jaar wensen we een voortrekkersrol te spelen en kiezen we bewust om met zoveel eigen opgeleide jeugdspelers te spelen. Onze ambitie is om zo hoog mogelijk te spelen maar dit op een financieel gezonde manier en zonder onze filosofie uit het oog te verliezen.

Damesploeg
Sinds lang beschikt sk staden over een sterke dameswerking. Momenteel hebben we 3 damesploegen in competitie. Onze dameswerking is een van de pijlers binnen sk staden.

Jeugdploegen
Binnen onze werking gaat heel veel aandacht naar onze jeugdwerking. In iedere categorie brengen we een elftal op de been.

Sk Staden wil meer zijn dan een voetbalclub. We willen een club zijn die respect en sportiviteit tov vrijwilligers, tegenstrevers en scheidsrechters hoog in het vaandel draagt, een club die een sportieve uitlaatklep biedt, een club waar mensen elkaar ontmoeten en beter leren kennen, een plaats waar jongeren leren omgaan met winst en verlies.

.